GOLDEN AXE MEATBALL PRISONER • Retroactive

Retroactive: GOLDEN AXE MEATBALL PRISONER • Retroactive

Subscribe: http://bit.ly/1RQtfNf

Cow Chop Merch: http://bit.ly/1U8HCxD
RT
First: http://bit.ly/2b4bWuW
Discuss:
http://bit.ly/1qvrlLD
Twitter:
https://twitter.com/CowChop

Beat Boxing Pro: http://bit.ly/1NdSvRO


Today's Retro game is Golden Axe 3. Another game from Aleks' childhood. James soon realizes though that his character in the game has a very dark and unfortunate past with a passion for Swedish Meatballs.


The following is for those multicultural. 

Unë një herë mori boshti të fortë në vend. Kjo ishte një sëpatë artë. Kam marrë shumë ditë dhe netë të marrë. Unë kisha për të mbjellë 50 pemë të reja në terren dhe në fund kam marrë akset më të fuqishme. Ajo kurrë nuk do të thyejnë dhe më lejoni të prerë fruta sa më shumë që unë dua. Për fat të mirë për seri Sega Golden Axe ishte mbyllur, e cila lë më të fuqishme sëpatë artë weilding në të gjithë vendin. I dua kafshët kaluar.


Siapa lagi yang mempunyai dinosaur haiwan peliharaan? Saya suka makan dinosaur asshole saya. Rasanya begitu baik. Rasa pantat dino hebat. Ini sebenarnya perkara kegemaran saya lakukan apabila saya lembaga atau lapar atau hanya mencari pengembaraan dalam hidup. Rasa najis berjalan ke dalam mulut saya dan ke dalam kerongkong saya ialah uncomparable untuk apa-apa lagi di dunia.


Thank You  

Binge Mode

More Retroactive

See All Retroactive Videos

Other Videos You'll Like

Comments (2)

  • Mjfrodo FIRST Member Star(s) Indication of membership status - One star is a FIRST member, two stars is Double Gold

    1 year ago

    Are these guys high?  I'm actually asking.

  • whateverwork

    1 year ago

    Birthdays biys aunt that a ducking meme

Join The Video Beta X